qqdaily

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها 28 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .docx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 26 صفحه


قسمتی از متن .docx :

عنوان:تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

ترجمه و تلخیص : مهندس احمد صلاحی– سرپرست کارخانه جوجه کشی اشراق (ماهان ورامین)

مهندس مژده موسی نژاد–عضو هیأت علمی دانشگاه کهنوج

این نوشتار خلاصه ای از پایان نامه فوق لیسانس آقای J.H.du preez در مارس 2007 تحت نظارت دکتر M.Ciacciariello در دانشگاه stellen bosch می باشد.

چکیده :

در چند دهه گذشته ، محققان متفاوتی در خصوص عوامل مؤثر بر کیفیت جوجه های یکروزه تولیدی گزارشاتی ارائه نموده اند. همچنین روشهای گوناگون برای تعیین کیفیت جوجه و عوامل مؤثر بر آن گزارش شده است.

درجه حرارت در طول انکوباسیون( یا درجه حرارت جنین) مؤثرترین و اثر گذارترین فاکتور بر روی کیفیت جوجه یکروزه می باشد زیراکه درجه حرارت بالا سبب جنین می شود. تأثیر بالا بودن حرارت به شکل رشد کم جوجه ها ، استرس ، نقاط تیره و سیاه، جوجه های ضعیف، ناف نخی، سفید و بی رنگ شدن ظاهر جوجه ، ضعیف شدن جوجه وافتادن جوجه ، کاهش جوجه درآوری ، افزایش تلفات مرحله پایانی جنینی و تلفات اولیه جنینی ظاهر می شود.

در این آزمایش 3 درجه حرارت متفاوت یعنی 2/37، 4/37 ، 5/37 درجه سانتی گراد و تأثیر آن بر روی جوجه های هایبرو G+ مورد ارزیابی قرار گرفت. وزن بدن، طول بدن جوجه، میزان کیسه زرده باقی مانده همگی اندازه گیری شد. از 1440 جوجه هچ شده در ر تیمار 480 قطعه مورد آزمایش قرار گرفته و تلفات روزانه ، وزن بدن به صورت هفتگی و ضریب تبدیل خوراک در گروههای مختلف ثبت و محاسبه شد.

سن گله مادر نگرفت. سن گله مادر در هر سه تیمار تأثیر معنی داری داشته است. کیفیت جوجه تحت تأثیر این سه درجه حرارت مختلف قرار نگرفت. واکنش متقابل سن گله مادرx درجه حرارت تأثیر بسیار زیادی داشته زیرا که با افزایش سن، اندازه تخم مرغ های بزرگ ، به علت داشتن محتویات بیشتر سبب افزایش و تولید جوجه های بزرگتر و طولانی شدن مدت انکوباسیون می گردد. نتایج این آزمایش نشان داد که تغییر حرارتی در طول انکوباسیون تأثیر معنی داری بر روی تلفات روزانه تا 7 روزگی ، وزن بدن به صورت هفتگی ، ضریب تبدیل خوراک در 42 روزگی نداشته است. شاید دلیل مؤثر نبودن تغییرات درجه حرارت بر روی کیفیت جوجه در این تحقیق به دلیل زیاد نبودن فاصله و دانه درجه حرارت و استفاده از انکوباتورهای چند سنی باشد.

فصل اول – بررسی منابع

مقدمه

در چند دهه گذشته تعدادی از محققان گزارشاتی در خصوص تأثیر درجه حرارت های مختلف در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها ارائه نموده اند. همچنین روشهای متعددی برای ارزیابی این اثرات روی کیفیت جوجه های درجه یک و قابل فروش تنظیم شده است. از آن جمله می توان به نظرات Deaming در سال 2002 و آقای Decuypere و همکاران در سال2001 در خصوص کیفیت جوجه اشاره نمود. این دو محقق بر این باورند که جوجه های درجه یک بایستی شرایط زیر را داشته باشد:

جوجه خشک باشد(Dry)

عاری از هرگونه کثیفی(Free from dirt)

به دور از هرگونه آلودگی باشد(Free of contamination)

چشم های واضح ، درشت و براق (Clear and Bright eye)

نداشتن هیچ گونه نقص یا ناهنجاری (Defomity)

ناف کاملاً بسته و تمیز

نداشتن زواید یا بقایای بند ناف

بدن جوجه به هنگام لمس بایستی نرم باشند (Firm)

نداشتن هیچ گونه علامت یا نشانه ای از اختلالات تنفسی

ترکیب یا وضعیت پاها کاملاً نرمال و طبیعی باشد.

نداشتن تورم یا آسیب در قسمت پوست و مفصل خرگوشی

صاف و مستقیم بودن منقار و پنجه های پای جوجه

عوامل متعدد دیگری در زمینه کیفیت جوجه و نشانه های یک جوجه با کیفیت وجود دارد که همگی آنها نشان از چگونگی انجام فرایند انکوباسیون می باشد.

2-1 روشهای ارزیابی کیفیت جوجه (Methods for evaluating click Quality)

الف- روشهای کیفی (Qualitative) ب- روشهای کمی (Quantitative)

میجر هوف در سال 2005 بررسی کاملی در خصوص روشهای کیفی ارزیابی جوجه با استفاده از اسکور ظاهری جوجه بر مبنای آنچه Deming در سال 2002 تعیین نموده است انجام داد و در خصوص متد ارزیابی کیفی جوجه را در زیر مطرح نمود.

رنگ (Colour): معمولاً رنگ زرد تیره نسبت به زرد روشن یا کمرنگ ارجحیت دارد.

وضعیت رشد جوجه (Development): یک جوجه با طول بدن زیاد، رشد خوب ، پرهای بلندتر مطلوب می باشد.

کیفیت ناف (Navel quality): ناف بسته سبب کاهش خطر ورود آلودگی به بدن جوجه شده و میزان تلفات کاهش می یابد . و سبب می گردد که جوجه های سالم زودتر از جوجه های دیگر به آب و غذا دسترسی پیدا نمایند.









سایر محصولات :
تحقیق در مورد تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش 8 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته...

تحقیق در مورد تاثیر دین باوری در زندگی فردی و اجتماعی

لینک دانلود و خرید...

تحقیق در مورد تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها 28 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته...

تحقیق در مورد تابع

...

تحقیق در مورد بیمه

...

تحقیق در مورد بیودیزل

...

تحقیق در مورد بیماری آنفلوانزای مرغی

...

تحقیق در مورد بیماری

...

تحقیق در مورد بیماری پوسیدگی طوقه برنج

...

تحقیق در مورد بیست و پنج خاطره از امام خمینی

...

تحقیق در مورد بیماری موزائیک سیب 6 ص

...

تحقیق در مورد بودجه

...

تحقیق در مورد بهار و معاد

...

تحقیق در مورد بوت کردن کامپیوتر 7ص

...

تحقیق در مورد بهداشت

...

تحقیق در مورد بهبود سازمان و مدیریت دانش

...

تحقیق در مورد به نام خدا

...

تحقیق در مورد به دلیل تمرکز حرارتی بالا

...

تحقیق در مورد بازیافت مواد 5 ص

...

تحقیق در مورد بلوغ

...

تحقیق در مورد بلایای طبیعی و دین

...

تحقیق در مورد بسیج مدرسه عشق است

...

تحقیق در مورد بسته بندی و نقش آن در بازاریابی و فروش 4ص

...

تحقیق در مورد برهان فطرت

...

تحقیق در مورد برنامه های واکسیناسیون گاوهای شیری و گوشتی

...

تحقیق در مورد برنامه ریزی استراتژیک و مدل برایسون 6ص

...

تحقیق در مورد برنامه ریزی آموزشی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی 12 ص

...

تحقیق در مورد بررسی عوامل انسانی در محیط های کاری

...

تحقیق در مورد بررسی نظریه اصالت روان 8 ص

...

تحقیق در مورد بررسی منابع آب زیر زمینی و دلایل کاهش آن در سال های اخیر

...

تحقیق در مورد بررسی عملکرد سیاست

...

تحقیق در مورد بررسی آرای دکتر حسین نصر در باب علوم اسلامی 25 ص

...

تحقیق در مورد بررسی علل افت تحصیلی

...

تحقیق در مورد بررسی اقدامات سیاسی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران 11 ص

...

تحقیق در مورد بررسی آثار و علائم رویداد ENSO در ایران

...

تحقیق در مورد برخى توصیه هاى بهداشتى در دوران باردارى

...

تحقیق در مورد برابری یا نابرابری از مزایای اجتماعی 10 ص

...

تحقیق در مورد بر یکی از عناصر خاک 8 ص

...

تحقیق در مورد بخش دوم اسلام در میانمار

...

تحقیق در مورد بتن سقف مگر

...

تحقیق در مورد عقود
تحقیق در مورد شوری خاک 70 ص
پاورپوینت در مورد آناتومی انسانی
تحقیق در مورد شهرهای دیجیتالی
تحقیق در مورد سیاره
تحقیق در مورد سیمان 35 ص
تحقیق در مورد سیب
تحقیق در مورد سینما 96 ص
تحقیق در مورد شاکر
تحقیق در مورد شاه
تحقیق در مورد سوره ملک
پاورپوینت در مورد آشنایی با داروی آل تیب
پاورپوینت در مورد آشنایی با چرخه بهره وری
تحقیق در مورد سفال 50 ص
پاورپوینت در مورد ارتقای سلامت و آموزش بهداشت
پاورپوینت در مورد آرایه ها و ساختار ها در زبان برنامه نویسی
پاورپوینت در مورد آشنایی با چرخه بهره وری
پاورپوینت در مورد اتاق بازرگانی
پاورپوینت در مورد آناتومی انسانی
پاورپوینت در مورد آشنایی با داروی آل تیب
پاورپوینت در مورد آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کا لادرسیستم هماهنگ شده
پاورپوینت در مورد آشنایی با همدان
پاورپوینت در مورد آثار جریان الکتریکی
پاورپوینت در مورد آرایه‌ها در متلب

کلمات کلیدی :روی کیفی جوجه أثیر درجه حرار ارزیابی کیفی جوجه أثیر معنی داری اند همچنین روشهای مورد أثیر درجه ضریب بدیل خوراک کیفی جوجه درجه حرار جوجه های روی کیفی طول انکوباسیون حرار های أثیر درجه های مفاو وزن بدن أثیر معنی انکوباسیون روشهای ارزیابی نداشن افزایش نموده آزمایش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی